Den Haag, 20 oktober 2020.
Betreft: Opkomsten

Beste ouders/ verzorgers,

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen van de overheid ten opzichte van de corona Pandemie, moeten wij helaas mee delen, dat de fysieke opkomsten van de Wegelaergroep tot nader orde, niet kunnen plaatsvinden.

Waarom deze beslissing, ondanks alle maatregelen die er binnen de Wegelaergroep zijn getroffen, mogen wij als groep volgens de regels van de overheid geen opkomsten organiseren voor leden boven de 18 jaar. Dit betekend dat het leeuwendeel van onze leden niet welkom is. Als leiding van de Wegelaergroep, zijn wij van mening dat het niet wenselijk is leden uit te sluiten om wat voor rede dan ook. Wat betekent dit concreet, voorlopig zullen we als groep terug moeten naar online opkomsten.

Op dit moment staan wij voor een uitdaging. Er wordt achter de schermen ongelofelijk hard gewerkt aan nieuwe online opkomsten. Het maken van een dergelijke opkomst kost tijd. Als voorbeeld de paashaasopkomst, koste qua tijd bijna een werkweek om te maken. Gezien de tijd die we nu hebben, hopen wij de eerste online opkomst in deze nieuwe reeks a.s. zaterdag online te kunnen presenteren.

Tot slot, zodra deze hobbel is genomen en fysieke opkomsten weer mogelijk zijn, hopen wij als groep, onze leden snel te verwelkomen op de Brusselselaan.
Vriendelijke groet en blijf gezond,

Ed van Iterson
Voorzitter