{AF}

Groepshuis

Ons groepshuis heet Van Pallandthuis, genoemd naar Baron van Pallandt die een geldbedrag geschonken heeft om de bouw in 1964 mogelijk te maken. Ons groepshuis is geweldig gelegen aan de Brusselselaan 15, in de Nieuwe Scheveningse Bosjes en op loopafstand van de duinen, de Scheveningse boulevard en het strand. In het bos met eigen veld en kampvuurkuil is het een leuke plek voor Scoutingactiviteiten.

 

Bereikbaarheid OV

Ons groepshuis is goed bereikbaar met openbaar vervoer De halte Pompstationsweg van bus 22 ligt direct om de hoek in de Doorniksestraat. Kom je vanuit het centrum loop dan de Doorniksestraat verder door en ga de eerste straat linksaf Brusselselaan. Het groepshuis is na 50 meter links in het bos. Kom je vanuit Scheveningen dan loop je de Doorniksestraat een kleinstukje terug tot aan de Brusselselaan.

Met tram 9 stap je uit bij de halte Cremerweg. Hier steek je de Nieuwe Parklaan en de Badhuisweg over tot de rand van het bos. Ga dan linksaf de Badhuisweg in. De eerste straat rechts is de Brusselselaan. Het Van Pallandthuis vind je bijna aan het einde van de Brusselselaan in het bos.

Bereikbaarheid auto

Van buiten Den Haag rijd je via het Prins Clausplein en de Utrechtsebaan richting Scheveningen. Aan het eind van de Utrechtsebaan bij de verkeerslichten linksaf en bij volgende verkeerslichten rechtsaf nog steeds richting Scheveningen. Deze weg blijven volgen tot rotonde, Plesmanweg, Badhuisweg. Na bos aan rechterhand scherp rechtsaf Brusselselaan. Het Van Pallandthuis is aan het einde van deze weg rechts in het bos.

(Let op voor de deur betaald parkeren, rechtsaf in de Doorniksestraat parkeren vrij)

{/AF}