{AF}

contributie

De contributie bedraagt in 2017 € 16,-- per maand. Om administratie en kosten te besparen wordt gevraagd de contributie per automatisch incasso te voldoen.Voor nieuwe leden is er een kennismakingsperiode van 3 opkomsten. In deze periode kan het kind zien of hij of zij lid wil worden van onze groep en kan de leiding zien of het goed gaat met uw kind binnen de groep. Wat overigens gelukkig vrijwel altijd het geval is.

Het incassoformulier met toelichting en het inschrijfformulier met met een medische lijst kunt U via de links hieronder downloaden

incassoformulier

toelichting incassoformulier  

inschrijfformulier met medische lijst

Weekendkampen

Voor weekendkampen word afzonderlijk kosten in rekening gebracht. De kosten voor het weekendkamp zijn afhankelijk van de duur van het weekendkamp en de activiteiten die tijdens het weekendkamp worden ondernomen. Over deze kosten wordt u vooraf door de leiding van de speltak geïnformeerd. Meestal kunt u de kosten voor het weekendkamp bij het begin van het weekend contant aan de leiding voldoen.

Zomerkamp

De kosten voor het zomerkamp bedragen in 2017 € 170,--. per persoon. De kosten voor het zomerkamp worden net zoals de contributie per automatische incasso voldaan. Omdat wij als voor het zomerkamp kosten moeten maken voor reservering van de accommodatie en kampvoorbereiding wordt de kampbijdrage in twee gelijke termijnen in de twee maanden voorafgaand aan het kamp geïncasseerd.

Spelkleding

Bij de Wegelaergroep wordt spelkleding gedragen. Deze bestaat bij ons uit een ’Scout Fit – trui’ en een scouting T-shirt en zijn online bij de scoutshop verkrijgbaar  (www.scoutshop.nl). De kosten voor deze kledingstukken  bedragen afhankelijk van de maat € 26 - € 30 voor de trui en € 13 voor het T-shirt. Op beide kledingsstukken wordt een batch van de groep bevestigd die U samen met de groepsdas van ons krijgt.

fleecetshirt

De speltakblousen worden binnen onze groep niet gedragen. Leden die nog de oude Wegelaer kleding dragen mogen die gewoon afdragen.

 

Er zijn nog Fleecetruien en T-shirts of polo’s met opdruk van de groep in enkele maten verkrijgbaar. De kosten daarvan zijn:

  maten Kosten
Fleecetrui S t/m XXL € 20,-
T-shirt   €   8,-
Polo   € 10,-
Groepsdas   €   6,-


 

 

 

 

{/AF}